Vandreferie i AndorraLilleputlandet med den storslåede natur

Apollo i samarbejde med
I løbet af denne vandringsrejse udforsker vi et spektakulært og velstående bjerglandskab med dalgange og blomsterenge langsmed bjergsiderne. Til fods oplever vi naturskønne og omvekslende naturscenerier og besøger en vin- og tobaksgård hvor vi smager på vin fra Andorra. Måske frister hovedstaden Andorra la Vella med indkøb, takket være de lave skatter ilandet?

HØJDEPUNKTER

 • Godt hotel i Ordino under hele ugen
 • Vandring ved de tre Tristaina søer
 • Besøg på en vingård og tobaksfarm
 • Rundvandring i Madriu naturreservat
 • Sortenys botaniske afdeling

REJSEFAKTA

Lande: Andorra, Spanien

REJSETYPE: Vandreferie - sværhedsgrad 3, krævende

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 15-22 personer

Visum kræves: Nej

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti

Vigtigt om rejsen

Vigtigt om rejsen

I prisen indgår:

Flyrejse Barcelona - Danmark t/r, busudflugter samt del dobbeltrum, måltider ifølge dagsprogrammet, entreudgifter og samtlige udflugter ifølge dagsprogrammet samt rejseledelse fra TEMA.

Valuta:

Euro (EUR)

De almindeligste bank- og kreditkort accepteres i de fleste større butikker. Kontomater findes.  

For mere information om valuta og kurs, kontakt bank- eller vekslingskontor.

Drikkepenge:

Drikkepenge er ikke inkluderet i rejsens pris. Istedet anbefaler vi dig at beregne 30 EUR per person til chauffører, restaurantpersonale og diverse guider. Beløbet indsamles på plads af TEMA rejselederen og fordeles på passende vis.

Klima:

Klimaoplysninger og vejrudsigter finder du på respektive vejrsites. Gode sider er www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no

Om morgenen variere temperaturen typisk mellem 7-15 grader og under dagens løb kommer temperaturen op på 20-27 grader. Handsker kan være godt om morgenen. Vi vandrer i shorts og t-shirts, men regntøj og varmere tøj bør medbringes. Mange syntes at vandrestave aflaster under vandringerne, og de findes nu i praktisk teleskop-stav format, der let foldes sammen. 

Påklædning:

Gode vandresko til byvandringerne, hvor der ofte er ujævne brostensbelægninger. Man klæder oftest om inden aftensmåltidet og restaurant besøg. Vi vandrer her gerne i t-shirt og shorts, men en varm trøje og regntøj er godt at have med. Vandringsstave anbefales.

Vandringerne:

Vandringerne er udspredt over hele Andorra og er forskelligartede og varierede. Underlaget er oftest stier med granitsten (ikke rullesten). Vi går i skov, på skråninger og over græsmarker. 

Da det er svært at finde indkøbsmuligheder hvor vi opholder os, er det på denne rejse ikke muligt at præstere de normale og fine TEMA picknick'er. Du behøves derfor ikke medbringe picknick udrustning. På rejsen indgår bare tre picknick'er, som tilberedes af hotellet. De indeholder:

1 stort smørrebrød med forskelligt pålæg. 

1 stk frugt.

1 pakke kager eller kiks eller energibarre.

1 lille flaske vand.

Hotellet:

Hotel Coma er tre stjernet og har gode rum, en stor bar med selskabsrum, en terasse hvor man kan sidde, en stor have og en stor restaurant. Hotellet ligger lidt ovenfor Ordino i et stille område. Du kan gå til byen på fem minutter, og der finde lidt butikker og nogle barer. Hotellet er landtligt, lidt slidt men med en god stemning. De måltider som serveres på hotellet inkluderer husets vin samt vand. Hotellet svømmepøl (udendørs) er åben fra 09.00 til 20.00 hver dag, med startfra omkring 24 juni alt afhængigt af vejret. I nærheden af hotellet findes både minigolf og tennis. Der er wifi på hele hotellet, og man kan streame film fra receptionen og i restauranten.

Øvrigt: 

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.


Hotel/overnatning

Andre Vandreferier

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

 • Flyrejsen København - Barcelona t/r.
 • Samtlige overnatninger.
 • TEMA rejseleder.
 • 7 x morgenmad
 • 3 x picknick frokost.
 • 3 x middag.

Andre Vandreferier