Cykelferier

Flere og flere får øjnene op for vores cykelferier. De er så langt fra ligge- og barstolene på stranden, som man kan komme. Men desto nærmere historien, duftene, kulturlandskaberne og livet bag kulisserne.

Så lad os sætte os i cykelsadlen og køre væk fra alfarvej i et behageligt tempo. TEMAs bus klarer oppakningen. På de forskellige cykelferier træder du på pedalerne, gennem miljøer som ingen tv-reportage i verden kan tage dig til. Din rejseleder fortæller om områdets historie, om arkitekturen, om jorden der giver vindruerne deres specielle karakter, om hvor områdets fugle yngler, eller om hvad den gamle hertug foretog sig under egen derhenne.

I alle vores rejser indgår:

  • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
  • Nøje udvalgte fly og hoteller
  • Udvalgte måltider
  • Entreudgifter ifølge program
  • Tryghed med rejsegaranti

Information om Cykelferier

TEMAs cykelferier er ingen konkurrencearrangementer for atleter. Det er gennemtænkte oplevelsesrejser på cykel. Som på alle TEMAs rejser står stedets magi i centrum. Vi nyder landskaberne, charmerende landsbyer, smukke kulturbygninger samt mad, drikkevarer og mødet med lokalbefolkningen.

Det hele foregår i selskab med de dygtige, engegerede og skandinavisktalende TEMA-rejseledere, som ifølge kundeundersøgelserne altid får de bedste karakterer. Vi bor på udvalgte hoteller, og alt fra cykelleje til entrebiletter og måltider ifølge dagsprogrammet indgår i prisen. Med TEMA rejser du i trygge rammer, og din rejse er altid omfattet af det svenske modsvar til Rejsegarantifonden, Kammarkollegiet.

På en cykelferie med TEMA indgår flyrejse, overnatninger, transport på rejsemålet, cykleleje, føljebil, de fleste måltider, entreudgifter ifølge program og visse ekstra omkostninger. Som altid med TEMA ledes rejsen af dygtige og engagerede TEMA-rejseledere. Selv om rejselederen er med hele dagen, kan du derudover altid komme i kontakt med os via vores vagttelefon, som er åben alle døgnets timer.

Alle TEMAs rejser inklusive cykelferierne ledes af dygtige og skandinavisktalende TEMA-rejseledere. Kunderne giver disse rejseledere branchens bedste skudsmål.