Krydstogter

Kom på et oplevelsesrigt flodkrydstogt med TEMA Cruise.
Forestil dig at sejle ned ad Seinen, igennem Paris i de franske omgivelser på vej ned til Honfleur, eller nyde livet langs Nilens breder på vej til Aswan. Uanset hvilket krydstogt du vælger, bliver det med garanti udover det sædvanlige. 

Go' fornøjelse.

I alle vores rejser indgår:

  • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
  • Nøje udvalgte fly og hoteller
  • Udvalgte måltider
  • Entreudgifter ifølge program
  • Tryghed med rejsegaranti

Information om Krydstogter

TEMAs krydstogter går på floder, i øhav og på åbent hav. Vi rejser blandt andet i sporet af faraoerne og mellem vindistrikter i Frankrig. Under krydstogtene ser vi spændende monumenter og besøger også lokale restauranter, farverige markedspladser og idylliske landsbyer. Alt foregår fra udvalgte fartøjer hvor udflugter indgår i programmet og prisen. Med TEMA rejser du i trygge rammer, og din rejse er altid omfattet af det svenske modsvar til Rejsegarantifonden, Kammarkollegiet.

Det specielle med at tage på krydstogt med TEMA er, at TEMAs rejseleder er med ombord på fartøjet, leder alle udflugter på land og på en del af krydstogterne afholder foredrag ombord. Fælles for alle krydstogter er, at de giver dig minder for livet.

Velkommen ombord!

På alle TEMAs rejser indgår flyrejse, overnatning, lokaltransport, entrebilletter och måltider ifølge dagsprogram samt TEMAs dygtige og engagerede rejseledere. Selv om rejselederen er med hele dagen, kan du derudover altid komme i kontakt med os via vores vagttelefon, som er åben alle døgnets timer.

Alle TEMAs rejser inklusive krydstogterne ledes af dygtige og skandinavisktalende TEMA-rejseledere. Kunderne giver disse rejseledere branchens bedste skudsmål.