Mad og vinrejser

Maden og madkulturen i hvert land har længe været et centralt element i vores rejser. I mange år har vores rejseledere fordybet sig og fået personlige kontakter i det lokale liv. Sætter du også pris på alle måltidets ingredienser, skal du rejse med os. Smag, farver, dufte og spændende samtaler tager rejsen til helt nye højder.

En kulinarisk rejse kan byde på vinsmagninger, trøffel, chokolade eller lufttørrede skinker. Men også lokale olivenolier og østers. Rejser du f.eks. til Skotland, venter i stedet lokal whisky.

Velbekomme.

I alle vores rejser indgår:

  • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
  • Nøje udvalgte fly og hoteller
  • Udvalgte måltider
  • Entreudgifter ifølge program
  • Tryghed med rejsegaranti

Information om Mad og vinrejser

Maden og drikkevarerne samt måltidskulturen i hvert land har længe været centrale i vores rejser. Under vores mad- og vinrejser stifter vi bekendtskab med destinationens specialiteter. I mange år har TEMAs rejseledere etableret og uddybet sine personlige kontakter til lokalbefolkningen. Hvis du også værdsætter alle ingredienserne i livet, så rejs med os. Smage, farver, dufte og fordybende samtaler fører rejsen til nye niveauer.

TEMA har arrangeret rundrejser siden 1971, og er den oprindelige rundrejsearrangør i Norden. Alle rejser ledes af kundskabsrige, engagerede og skandinavisktalende TEMA-rejseledere, som alle kundeundersøgelser giver de højeste karakterer. Sammen rejser vi rundt og lærer om de steder som besøges. Vi bor på udvalgte hoteller og alting fra flyrejsen til entrebiletter og måltider ifølge dagsprogrammet indgår i prisen. Rejser med TEMA er trygge og din rejse er altid omfattet af gældende rejsegarantier fra det svenske modsvar til Rejsegarantifonden, Kammarkollegiet.

På alle TEMAs rejser indgår flyrejse, overnatning, lokaltransport, entrebilletter og måltider ifølge dagsprogram samt TEMAs dygtige og engagerede rejseledere. Selv om rejselederen er med hele dagen, kan du derudover altid komme i kontakt med os via vores vagttelefon, som er åben alle døgnets timer.

Alle TEMAs rejser ledes af dygtige og skandinavisktalende TEMA-rejseledere. Kunderne giver disse rejseledere branchens bedste skudsmål.