Rundrejser

Siden 1971 har vi arrangeret rundrejser til kultur og natur rundt omkring i verden. Rundrejser med fly, derefter videre med bus, vandrestøvler eller i cykelsadlen. Med TEMA rejser du ikke kun med dygtige rejseledere, men også med interessante medrejsende. Det er ikke alder og baggrund, som er fælles, men indstillingen til livet.

En nysgerrighed og en interesse udover det normale.

Velkommen

I alle vores rejser indgår:

  • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
  • Nøje udvalgte fly og hoteller
  • Udvalgte måltider
  • Entreudgifter ifølge program
  • Tryghed med rejsegaranti

Information om Rundrejser

TEMA har arrangeret rundrejser siden 1971, og er den oprindelige rundrejsearrangør i Norden. Alle rejser ledes af kundskabsrige, engagerede og skandinavisktalende TEMA-rejseledere, som alle kundeundersøgelser giver de højeste karakterer. Sammen rejser vi rundt og lærer om de steder som besøges. Vi bor på udvalgte hoteller og alting fra flyrejsen til entrebiletter og måltider ifølge dagsprogrammet indgår i prisen. Rejser med TEMA er trygge og din rejse er altid omfattet af gældende rejsegarantier fra det svenske modsvar til Rejsegarantifonden, Kammarkollegiet.

På alle TEMAs rejser indgår flyrejse, overnatning, transport på rejsemålet, entrebilleter og måltider ifølge dagsprogrammet samt de dygtige og engagerede TEMA-rejseledere. Selv om rejselederen er med hele dagen, kan du derudover altid komme i kontakt med os via vores vagttelefon, som er åben alle døgnets timer.

Alla TEMAs rejser ledes af dygtige og skandinavisktalende TEMA-rejseledere. Kunderne har gennem alle år givet TEMAs rejseledere rejsebranchens højeste karakterer.