Safari

Unikke og uforglemmelige oplevelser, som tager dig så tæt på et lands natur og dyreliv som muligt, det er essensen af vores ture med safari. Vi rejser med 6 personers jeeps  og overnatter på lækre og nøje udvalgte lodges/tented lodges undervejs.

De fleste safarirejser går til Afrikas endeløse savanner og vi udforske nationalparker som Masai Mara i Kenya, Serengeti i Tanzania, Etosha i Namibia, Hwange i Zimbabwe og den nok mest berømte nationalpark af alle - Kruger Parken i Sydafrika.

For at give en smagsprøve hvad der venter i Kruger Parken, kan vi nævne at der er mindst 507 fuglearter, 144 krybdyr, 147 pattedyrarter og 23.000 plantearter registreret her.

Udstyrsråd som gælder for alle safarirejser: Medbring ekstra batterier til kameraet og et stort hukommelseskort.

Velkommen til TEMA Safari

I alle vores rejser indgår:

  • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
  • Nøje udvalgte fly og hoteller
  • Udvalgte måltider
  • Entreudgifter ifølge program
  • Tryghed med rejsegaranti

Information om Safari

TEMA har arrangeret rundrejser siden 1971, og er den oprindelige rundrejsearrangør i Norden. Alle rejser ledes af kundskabsrige, engagerede og skandinavisktalende TEMA-rejseledere, som alle kundeundersøgelser giver de højeste karakterer. Sammen rejser vi rundt og lærer om de steder som besøges.

Safarirejser hvor du står øje til øje med de vilde dyr, forøger pulsen og givet et andet perspektiv på livet. Oplevelsen bliver endnu større når du samtidig lærer om dyrene, hvordan de lever og hvad naturen byder på. Og du har mulighed for at stille spørgsmål og indgå i dialog. TEMAs rejseledere er vidende om Afrikas savanner og dyrelivet, hvilket giver rejserne et ekstra indhold. Vores målsætning er at du skal komme så tæt på enestående oplevelser som muligt.

Vi bor på udvalgte hoteller og alting fra flyrejsen til entrebiletter og måltider ifølge dagsprogrammet indgår i prisen. Rejser med TEMA er trygge og din rejse er altid omfattet af gældende rejsegarantier fra det svenske modsvar til Rejsegarantifonden, Kammarkollegiet.

På alle TEMAs rejser indgår flyrejse, overnatning, lokaltransport, entrebilletter og måltider ifølge dagsprogram samt TEMAs dygtige og engagerede rejseledere. Selv om rejselederen er med hele dagen, kan du derudover altid komme i kontakt med os via vores vagttelefon, som er åben alle døgnets timer.

Alle TEMAs rejser inklusive safarirejserne ledes af dygtige og skandinavisktalende TEMA-rejseledere. Kunderne giver disse rejseledere branchens bedste skudsmål.