Storby og weekend

Førstehåndsindtrykket passer ikke altid. En by har mere at give af end sin facade. Vores rejseledere er hjemme i de byer, vi rejser til. De kender kulturens kerne og egnens hemmeligheder. Med TEMAs storby- og weekendferier kommer du ind på byens liv og bag facaden gennem historien og øjeblikket.

Skift den gamle forudindtagethed ud med en ægte indsigt.

I alle vores rejser indgår:

  • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
  • Nøje udvalgte fly og hoteller
  • Udvalgte måltider
  • Entreudgifter ifølge program
  • Tryghed med rejsegaranti

Information om Storby og weekend

Weekend- og storbyferier med TEMA viser at det ikke altid er det første indtryk som giver det fulde billede. En by har så meget mere at byde på end sin facade. Vores rejseledere er hjemmevante i de byer vi besøger, de ved hvor kulturcentrene ligger og hvor de hyggelige små gade og stræder fører hen. I løbet af en weekend- og storbyferie kommer vi tæt ind på stedets puls og uddyber øjeblikket med kendskab til historien og de lokale omstændigheder.

TEMA har arrangeret rundrejser siden 1971, og er den oprindelige rundrejsearrangør i Norden. Alle rejser ledes af kundskabsrige, engagerede og skandinavisktalende TEMA-rejseledere, som alle kundeundersøgelser giver de højeste karakterer. Sammen rejser vi rundt og lærer om de steder som besøges.

Vi bor på udvalgte hoteller og alting fra flyrejsen til entrebiletter og måltider ifølge dagsprogrammet indgår i prisen. Rejser med TEMA er trygge og din rejse er altid omfattet af gældende rejsegarantier fra det svenske modsvar til Rejsegarantifonden, Kammarkollegiet.

På alle TEMAs rejser indgår flyrejse, overnatning, lokaltransport, entrebilletter og måltider ifølge dagsprogram samt TEMAs dygtige og engagerede rejseledere. Selv om rejselederen er med hele dagen, kan du derudover altid komme i kontakt med os via vores vagttelefon, som er åben alle døgnets timer.

Alle TEMAs rejser inklusive weekend- og storbyferierne ledes af dygtige og skandinavisktalende TEMA-rejseledere. Kunderne giver disse rejseledere branchens bedste skudsmål.