Vandreferier

TEMAs vandreture er til dig, som ikke vil gå i andres fodspor, men prøve nye stier. Der findes ikke nogen bedre måde at opleve skønne naturscenerier og komme helt tæt på kulturen og lokalbefolkningen. Og sjældent smager en frokost så godt, som en picnic i det fri.

Vandreturene foregår til fods sammen med vores inspirerende rejseledere, og er ikke specielt fysisk anstrengende. Du skal heller ikke selv bære din bagage. Bussen følger med hele vejen, og sørger for at transportere bagagen mellem hotellerne.

Du kan vandre igennem 1000 år gamle olivenlunde i Frankrig eller vingårde i Toscana. I det antikke Grækenland og i historiens vingesus - eller i Atlasbjergene i Marokko

I alle vores rejser indgår:

  • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
  • Nøje udvalgte fly og hoteller
  • Udvalgte måltider
  • Entreudgifter ifølge program
  • Tryghed med rejsegaranti

Information om Vandreferier

Alle rejser med TEMA ledes af dygtige, engagerede og skandinavisktalende TEMA-rejseledere, som i kundeundersøgelser får de højeste karakterer. At gå nye stier giver en rejse udover det sædvanlige, og det forstod TEMA tidligt. En vandringsrejse er herligt for både krop og sjæl, og her kommer vi nærmere på naturen og kulturen, samtidig med at bussen transporterer den tunge oppakning.

Vi får indsigt i de steder vi besøger, overnatter på udvalgte hoteller og alt fra transport til entrebilletter og måltider ifølge dagsprogrammet indgår i prisen. Med TEMA rejser du i trygge rammer, og din rejse er altid omfattet af det svenske modsvar til Rejsegarantifonden, Kammarkollegiet.

På alle TEMAs rejser indgår flytransport, overnatninger, transport på rejsemålet, entrebilletter og måltider ifølge dagsprogrammet samt de dygtige og engagerede TEMA-rejseledere. Selv om rejselederen er med hele dagen, kan du derudover altid komme i kontakt med os via vores vagttelefon, som er åben alle døgnets timer.

Alla TEMAs rejser ledes af dygtige og skandinavisktalende TEMA-rejseledere. Kunderne har gennem alle år givet TEMAs rejseledere rejsebranchens højeste karakterer.